29-06-2021:
VeluweRally – EENENVEERTIGSTE (41e) VeluweRally (zondag 26 september 2021)

 

VeluweRally 1: startnieuwsbrief voor de EENENVEERTIGSTE (41e) VeluweRally (zondag 26 september 2021).

Op de website stond te lezen dat er dit jaar geen VeluweRally zou worden georganiseerd. Toch zijn we wel heel stiekempjes en heel, heel, heel voorzichtig aan de voorbereidingen begonnen. Dus: we hopen dat we dit jaar een redelijk normale VeluweRally kunnen organiseren.

We hebben nog niet alles helder en geregeld. En toch wil ik jullie alvast op de VeluweRally wijzen. We weten niet of het door kan gaan (zeer waarschijnlik wel!), en hoe dat zal gaan verlopen. We weten ook niet of het een tweedaags of een eendaags evenement wordt. We weten niet of er overnacht kan en mag worden.

Kortom: we weten de datum van dat weekeinde: zaterdag 25 en zondag 26 september 2021.

Jullie geduld en jullie steun wordt op prijs gesteld. En een berichtje terug ook hoor! Het was erg leuk om afgelopen jaar erg veel steunberichten te ontvangen van jullie. Heerlijk. En ook dit jaar kregen we al wat mails. Mails van vaarders die zelf de IJssel op gingen, vaarders die het weekeinde alvast wilden reserveren in hun agenda. Mooi! Dank!

We hopen dat je gezond bent, en je naaste omgeving ook. En we hopen je op een leuk evenement te kunnen verwelkomen.

Tot 1 november 2021 ontvang je maximaal 10 x nieuws over de ontwikkelingen rondom de VeluweRally. Je kunt je opgeven of afmelden voor deze mailing door een mail te sturen aan info@veluwerally.nl. Deze email is verzonden naar je emailadres mcvanleest@gmail.com.

Met vriendelijke groet, Martin Stevense

Coördinator VeluweRally

Bartelsweg 75

7311 DJ Apeldoorn

W: www.veluwerally.nl

E: info@veluwerally.nl

E: martin@stevense.eu

23-06-2021:
Registratie georganiseerde activiteiten Biesbosch

Beste bestuurder van een kanovereniging,
Namens de Commissie Recreatief Varen deel ik de volgende informatie met u:

Registratie georganiseerde activiteiten Biesbosch

Er gingen wat geluiden rond dat er voortaan alleen tegen betaling in de Biesbosch zou mogen worden gevaren. Na contact tussen de Staatsbosbeheer Commissie Recreatief Varen van het Platform Kanosport van het Watersportverbond blijkt dit niet te kloppen. Hoe zit het dan wel?

Wanneer uw vereniging een tocht plant in De Biesbosch dan dient u dit van te voren door te geven. Zo heeft Staatsbosbeheer helder wat er in de Biesbosch gebeurt en kunnen inschatten of er niet teveel georganiseerde activiteiten binnen een bepaalde tijdsperiode plaatsvinden. U meldt de tocht op tijd (bij voorbaat 4 weken van te voren) aan via votbiesbosch@staatsbosbeheer.nl.
De eerste keer dat u dit doet, dient u het formulier te gebruiken welke u kunt vinden op https://www.staatsbosbeheer.nl/contact/evenement.

Vaart u niet in een gepland verenigingstocht, bijvoorbeeld slechts met een paar vrienden, of vanuit de aan Biesbosch gelegen vereniging dan hoeft dit niet van te voren worden gemeld.

Let op! Indien de tocht die u organiseert een commercieel karakter heeft, gelden er andere regels. U kunt hierover contact opnemen met eerder genoemd e-mailadres.

 

Met vriendelijke groet,

Bejanca van Grootheest
Kanosport
Watersportverbond

Mob: 06-11366451
Tel:   030-3077509
Ma, di & do aanwezig

https://www.watersportverbond.nl