Lidmaatschap

Behalve een goede zwemvaardigheid, zijn aan het lidmaatschap geen voorwaarden verbonden. Men is voor het hele jaar lid van de vereniging en het Water Sport Verbond (WSV).
Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.
Kanovereniging De Ronde venen is, evenals ruim 100 andere kanoverenigingen, aangesloten bij het WSV. Samen vertegenwoordigen we ongeveer 12.000 leden. Hiervan beoefent ongeveer 5% de wedstrijdsport. Alle bij de vereniging ingeschreven leden krijgen 6 maal per jaar het bondsblad Kanosport toegezonden.
In dit blad worden alle WSV kano-evenementen aangekondigd. Tevens worden er testen van kano’s beschreven, en wordt er verslag gedaan van binnen- en buitenlandse tochten.
Ook wordt de wedstrijdsport niet vergeten.

Sport is voor iedereen, en voor gezinnen met een laag inkomen zijn er extra mogelijkheden via Stichting Jongeren Actief     klik hier

Meer weten ?

Een ieder die na het lezen van voorgaande nog vragen heeft kan contact opnemen via de contact pagina. Tijdens het zomerseizoen op de woensdagavond bent u van harte welkom op de vereniging, waarbij wij u graag alle aspecten van de vereniging uit de doeken zullen doen.