Hallo, leuk dat je kennis wilt maken met onze Sport en club.

Voor volwassenen en natuurlijk ook de oudere jeugd hebben we op de woensdag onze club avond.

Heb je nog nooit in een Kajak of Kano gevaren maar wil je wel een keertje proberen? Of heb je vroeger gevaren maar ben je niet meer geheel zeker van je kunnen? dan hebben we begeleiders binnen de club die je helpen met het leren van het Kajak of Kano varen.

Je mag de eerste drie keer meevaren om te kijken of je het echt leuk vindt voordat je lid  wordt. Het allerbelangrijkste vinden we namelijk dat je het leuk vindt om mee te gaan!! Daarna hebben we een inschrijfformulier voor je om lid te worden.

Voor de duidelijkheid nog even een paar zaken op een rijtje:

Wanneer varen we?

We varen vanaf de eerste woensdag in April tot en met de laatste woensdag in September. Het seizoen loopt dus van 1 april tot 1 oktober. Wij zijn vanaf 19:00 uur op de club en vertrekken dan vanaf 19:15 uur. Rond 21:00 uur zijn we over het algemeen terug op de club. De tijd dat we terug zijn op de club is natuurlijk ook afhankelijk van het weer.
Na terugkomst wordt de gevaren tocht natuurlijk gezellig besproken bij een drankje in ons clubhuis.
Alleen bij onweer wordt er niet gevaren !

Wat draag je tijdens het varen? 

Tijdens het varen draag je kleding die nat mag worden inclusief schoenen. Voor de wind en de regen draag je een dun regenjasje.

Wat heb je bij je?

Droge kleding voor na het varen.

Welke spullen hebben wij voor je?

Wij hebben een kano, peddel en zwemvest voor je, en als we denken dat je het kunt, hebben we natuurlijk ook een spatzeil. Het zwemvest is verplicht zodat het ten alle tijden veilig blijft.

Wat kost het? Alle info staat in de folder   FLYER

Klik hier voor onze locatie.

Voor verdere informatie over: